Geräte und Zubehör
Rode ogen gevulde eieren
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
12 stuks
Zutaten
-
eieren6
-
water1200 g
-
rode bietensap50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)4
-
verse peterselie gehakt1 takje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
141.1 mg
Eiweiß
2.8 g
Brennwert
235.3 kJ /
56.2 kcal
Fett
4.7 g
Ballaststoffe
0.1 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
0.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Halloween
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Gestoomde spinaziecake
35 Min
Hong Kong rijst met worst
Keine Bewertungen
Snelle Thaise kipcurry
40 Min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 Min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25 Min
Gestoomde spiegeleieren
15 Min
Gestoomde marmercake
1 Std. 30 Min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Cijfertaart
Keine Bewertungen
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Warme chocolademelk
10 Min