Geräte und Zubehör
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std.
40 pieces
Zutaten
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces250 g
-
icing sugar70 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
orange zest (see Variations)1 tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
cornflour70 g
-
plain flour260 g
-
white chocolate broken into small pieces180 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
3.9 mg
Eiweiß
1 g
Brennwert
448.9 kJ /
106.9 kcal
Fett
6.9 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
4.3 g
Kohlenhydrate
10.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48 Std. 20 Min
Delicious lemon pudding
55 Min
Quick puff pastry
1 Std. 20 Min
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Brioche hot cross buns
2 Std. 30 Min
Dark Brown Sugar
5 Min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 Std. 35 Min
Lemon curd
20 Min
Custard
10 Min
Viennese whirl mince pies
1 Std. 40 Min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 Std. 5 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min