Geräte und Zubehör
Spaghetti carbonara
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
pecorinokaas (optional) in stukken (3 cm)30 g
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (zie tip)150 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
gemalen zwarte peper3 snuifjes
-
zout1 snuifje
-
spaghettini320 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
24.2 g
Brennwert
2999 kJ /
716.8 kcal
Fett
42.2 g
Ballaststoffe
2.2 g
Kohlenhydrate
63.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 Min
Pittige Goulash met Donker Bier
Keine Bewertungen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 Std. 15 Min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Keine Bewertungen
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 Std. 45 Min
Slowcooken kalfsstoofpot
2 Std. 10 Min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.