Geräte und Zubehör
Poppy Seed Snails
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
40 pieces
Zutaten
Dough
-
spelt grains9 oz
-
whole milk at room temperature9 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
unsalted butter room temperature, in pieces, plus extra to grease2 oz
-
sugar1 oz
-
all-purpose flour9 oz
-
salt½ tsp
Poppy seed filling
-
unsalted butter room temperature, in pieces2 oz
-
poppy seeds3 ½ oz
-
sugar1 oz
-
large egg1
Assembly
-
all-purpose flour to dust
Color Toppings
-
sugar7 oz
-
lemon juice1 oz
-
food coloring (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
0 mg
Eiweiß
2.6 g
Brennwert
456.7 kJ /
109.2 kcal
Fett
3.6 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
17.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kid's Corner - I want to be a chef
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Pineapple Upside Down Cake
1 godz. 15 min
Pineapple Cheese Braid
3 godz. 30 min
Black Velvet Halloween Cake
1 godz.
Kids Rainbow Veggie Pizza
1 godz. 40 min
Blueberry Crumble Bars
10 godz. 20 min
Middle Eastern eggs
45 min
Mac "n" Cheese Burger
3 godz. 10 min
Pan Pizza
1 godz. 30 min
Citrus Kick
5 min
Roasted Vegetable Pizza
1 godz. 20 min
Cheesecake
1 godz. 30 min
Chocolate Covered Pound Cake
1 godz. 30 min