Geräte und Zubehör
Kweeperentaart
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
8 porties
Zutaten
Gebak
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten200 g
-
suiker150 g
-
citroen enkel de schil1
-
ei1
-
eierdooier1
-
zout1 snuifje
-
bloem400 g
-
bakpoeder1 el
Vulling
-
kweeperenpasta in stukken700 g
-
zoete wijn (bv. Porto, Marsala, Brandy)70 g
Opbouw
-
eiwit om te kleuren1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
7 g
Brennwert
3448 kJ /
824 kcal
Fett
29 g
Kohlenhydrate
134 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Verfrissende Melkdrank
5 Min
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 Std. 15 Min
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
XXL - Pompoensoep
50 Min
Romige courgettensoep
35 Min
Kweeperentaart
8 Std.
Zalm en koolsla broodbeleg
15 Min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3 Std. 45 Min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Pompoensoep met room
35 Min