Geräte und Zubehör
Levercake
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
8 porties
Zutaten
Leverpannenkoeken
-
kippenlever600 g
-
eieren2
-
bloem50 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
olie om te frituren30 g
Vulling
-
uien in 4 gesneden160 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
teentjes knoflook3
-
olie40 g
-
ketchup85 g
-
mayonaise huisgemaakt100 g
Opbouw
-
mayonaise huisgemaakt20 g
-
10 g verse gemengde kruiden, fijngehaktverse dille fijngehakt10 g
-
groene paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
-
rode paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
19 g
Brennwert
1362 kJ /
325 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
1.5 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Cashew schenkroom
Keine Bewertungen
Tunesische Chorba
45 Min
Engelse brunch
Keine Bewertungen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Keine Bewertungen
Kleine carnaval beignets
Keine Bewertungen
Chai latte parfait
15 Std. 5 Min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Stoofpot van linzen
2 Std. 35 Min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Keine Bewertungen
Batbout met kaas
30 Min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 Std. 40 Min