Geräte und Zubehör
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Zubereitung 45 Min
Gesamt 9 Std. 20 Min
40 stuks
Zutaten
-
Cecina ham in stukken (zie tip)150 g
-
olijfolie20 g
-
boter60 g
-
uien in stukken40 g
-
bloem160 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
verse geitenkaas150 g
-
paneermeel300 - 400 g
-
eieren los geklopt2 - 3
-
bakolie500 - 600 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
182.8 mg
Eiweiß
4.1 g
Brennwert
514 kJ /
123 kcal
Fett
7.5 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
7.5 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rode Bieten Quiche met Feta
1 Std. 20 Min
Nasi Goreng
40 Min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 Std.
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen
Turkse gekruide lamshapjes
1 Std. 30 Min
Ingelegde champignons
Keine Bewertungen
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Miso carbonara udon noedels
25 Min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Keine Bewertungen
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 Min