Geräte und Zubehör
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Zubereitung 45 Min
Gesamt 9 Std. 20 Min
40 stuks
Zutaten
-
Cecina ham in stukken (zie tip)150 g
-
olijfolie20 g
-
boter60 g
-
uien in stukken40 g
-
bloem160 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
verse geitenkaas150 g
-
paneermeel300 - 400 g
-
eieren los geklopt2 - 3
-
bakolie500 - 600 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
182.8 mg
Eiweiß
4.1 g
Brennwert
514 kJ /
123 kcal
Fett
7.5 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
7.5 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Keine Bewertungen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 Min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Keine Bewertungen
Mini Burgers
Keine Bewertungen
Groene biscuittaart
Keine Bewertungen
Bernse Aardappelrösti met Spek
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Spookachtige pizza
Keine Bewertungen
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
Wit Brood
Keine Bewertungen
Dadel- en Haverdrank
20 Min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min