Geräte und Zubehör
Butternut en gembersoep
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
olie15 g
-
verse gember15 g
-
butternut pompoen in stukken400 g
-
aardappelen in stukken100 g
-
rauwe cashewnoten60 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
water volgens gewenste consistentie aan te passen700 - 750 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
5 g
Brennwert
697 kJ /
166 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
2.9 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min
Spaghetti Bolognese
40 Min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 Min
Spookachtige groene oogbalsoep
30 Min
Mosselen met Frietjes
45 Min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Keine Bewertungen
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Keine Bewertungen
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1 Std. 20 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Verse Tomatensoep
30 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min