Geräte und Zubehör
Bessenmix-yoghurt
Zubereitung 10 Min
Gesamt 12 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
gemengde verse bessen (bv. bosbessen, aardbeien, frambozen)150 g
-
houdbare volle melk (zie tip)500 g
-
volle yoghurt60 g
-
melkpoeder (zie tip)25 g
-
gezoete gecondenseerde melk125 g
-
water250 g
-
1 tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder)citroensap (zie tip)30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
96 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
635 kJ /
151 kcal
Fett
5 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fermentatie modus
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde broodjes
2sa 10 dk
Fruitkroon
Değerlendirme yok
Crème karamel (flan)
5sa 30 dk
Gewone yoghurt
14sa
Vanille yoghurt
12sa 20 dk
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12sa 20 dk
Natuur yoghurt in de Varoma
12sa
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 dk
Volkoren hamburgerbroodjes
2sa 50 dk
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Değerlendirme yok
Yoghurt met rode vruchten
12sa 20 dk
Warme chocolademelk van de inca's
40 dk