Geräte und Zubehör
Cheesecake
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 15 Min
24 portions
Zutaten
Cheesecake base
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease125 g
-
white sugar30 g
-
egg1
-
egg yolk1
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
baking powder1 tsp
Topping
-
eggs separated5
-
quark (see Tips)1000 g
-
white sugar350 g
-
cornflour80 g
-
milk650 g
-
vegetable oil120 g
-
sea salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
325.7 mg
Eiweiß
8 g
Brennwert
1209.2 kJ /
289 kcal
Fett
15.7 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
6.7 g
Kohlenhydrate
29.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Non-alcoholic Christmas punch
10 Min
Chocolate Babka
3 Std.
Waffles
25 Min
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
1 Std. 20 Min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 Std. 30 Min
Critters and crawlers
2 Std. 25 Min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 Min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 Std.
Lamingtons
1 Std. 10 Min
Fragrant pipis
30 Min
Black forest cake
5 Std.
American-style pancakes
45 Min