Geräte und Zubehör
Meatloaf
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
16 slices
Zutaten
-
water400 g
-
day old bread cut into pieces50 g
-
milk100 g
-
vegetable oil to grease
-
onion cut into halves80 g
-
mince mixed, broken into pieces mixed (e.g. pork and beef)800 g
-
eggs2
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
192.8 mg
Eiweiß
11.2 g
Brennwert
735 kJ /
175.7 kcal
Fett
13.1 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
2.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 Min
Curried sausages
40 Min
Family Meatloaf
1 Std. 10 Min
Apricot Chicken
35 Min
Chicken pizzaiola
50 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Beef stew with gnocchi
3 Std. 15 Min
Beef stroganoff
35 Min
Tuatua fritters
45 Min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Macaroni carbonara
30 Min