Geräte und Zubehör
Karamel parfait
Zubereitung 20 Min
Gesamt 7 Std.
10 stuks
Zutaten
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
6 g
Brennwert
1801 kJ /
430 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
0.6 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Kunafa Brownie
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Flammekuchen
Keine Bewertungen
Pindakoekjes met chocolate-chip
Keine Bewertungen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Keine Bewertungen
Half bolletje vanille en karamel
Keine Bewertungen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Caramel vanille bourbon saus
Keine Bewertungen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 Std. 25 Min