Geräte und Zubehör
Kokos en karamel cheesecake
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
16 stuks
Zutaten
Cheesecake
-
boter om de vorm in te vetten
-
witte suiker220 g
-
huisgemaakte vanillesuiker40 g
-
maïzena (zetmeel)75 g
-
kwark, 20% vet1250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eieren2
Kokos-karamelsaus en opbouw
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.70 g
-
kokoswater130 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
kokosolie30 g
-
water1000 g
-
azijn1 el
-
gedroogde, geraspte kokosnoot om te besprenkelen
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
11 g
Brennwert
1329 kJ /
318 kcal
Fett
13 g
Ballaststoffe
0.2 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Soefganiots
2 Std.
Citroen en yoghurt dessert
3 Std. 15 Min
Paashaas macarons
Keine Bewertungen
Poedersuiker
5 Min
Bosbessen cheesecake-ijs
14 Std. 35 Min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14 Std. 20 Min
Bessencurd
20 Min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Keine Bewertungen
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Peperkoek met Honing
Keine Bewertungen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Keine Bewertungen