Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1600 g apă
-
2
cuburi de concentrat vegetal (pentru 0,5 l), fărâmițate
oder 2 lingurițe cu vârf concentrat pastă de legume - 80 g parmezan, tăiat bucăți (3 cm)
- 60 g șalote, tăiate jumătăți
- 80 g unt, tăiat bucăți
- 20 g ulei de măsline extravirgin
- 640 g orez pentru risotto (de ex. Carnaroli, Arborio), timp de fierbere 14-15 minute
- 120 g vin alb, sec
- 1 - 2 lingurițe sare, sau după gust
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1450 kJ / 347 kcal
- Eiweiß
- 7 g
- Kohlenhydrate
- 50 g
- Fett
- 12 g
- gesättigte Fettsäuren
- 6 g
- Ballaststoffe
- 1.4 g
- Natrium
- 804 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Remoulade de țelină
Keine Bewertungen
Chifteluțe în sos de roșii cu piure de cartofi
45 min
Spaghetti Vongole
Keine Bewertungen
Salată colorată de orez cu ton
40 min
Gnocchi în sos de dovleac, salată de varză kale și năut și chec cu fructe deshidratate
Keine Bewertungen
Căpșune sous-vide cu mousse de ciocolată albă și brânză
Keine Bewertungen
Chifle bao cu cărbune
Keine Bewertungen
Smalec (rillettes de porc)
Keine Bewertungen
Alac decorticat, fiert
35 min
Mousse de iaurt cu limetă și coulis de căpșune
Keine Bewertungen
Shoturi picante cu tomatillo și stridii
Keine Bewertungen
Macarons cu căpșune
2sa 30 dk