Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g parmezan, tăiat bucăți (3 cm)
- 1 șalotă (cca. 30 g)
- 40 g unt
- 10 g ulei de măsline extravirgin
- 320 g orez pentru risotto (ex. Carnaroli, Arborio), timp de fierbere 14-15 minute (vezi recomandarea)
- 60 g vin alb, sec
- 820 g apă
-
1
cub de concentrat (pentru 0,5 l) de carne sau legume
oder 1 linguriță cu vârf concentrat pastă, de carne sau vegetal - ½ - 1 linguriță sare, după gust
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiweiß
- 9 g
- Kohlenhydrate
- 63 g
- Fett
- 15 g
- Ballaststoffe
- 1.8 g
Alternative Rezepte
Vin fiert
30min
Linguine cu somon și votcă
20 Min
Somon în crustă cu risotto de lămâie
45 Min
Pennette cu șofran și crevete
30min
Risotto cu pere și Gorgonzola
30min
Farfalle ai quattro formaggi (farfalle cu patru tipuri de brânză)
20 Min
Midii în sos picant de roșii
45 Min
Pui garam masala
50min
Supă cremă de ciuperci
20 Min
Saganaki de creveți cu feta
35min
Cheesecake (copt)
7 Std. 20 Min
Tort crumble cu mere
1h 10min