Dim sum „Shao mai”

Dim sum „Shao mai”

5.0 1 Bewertung
Zubereitung 1 Std. 25 Min
Gesamt 2 Std.
40 bucăți

Zutaten

  • morcov
    10 g
Aluatul shao mai
  • apă
    50 g
  • făină
    180 g
  • ou
    1
Umplutura
  • fleică de porc, fără os și fără șoric tăiat cuburi (3 cm)
    300 g
  • ciuperci proaspete (ex. shiitake, champignon, gălbiori)
    15 - 20 g
  • ghimbir proaspăt (optional) felii subțiri
    5 - 10 g
  • crevete crude, decorticate proaspete sau congelate
    270 g
  • zahăr
    1 lingură
  • ulei de susan, virgin (30 g, vezi recomandarea)
    2 linguri
  • sare
    1 linguriță
  • piper alb măcinat
    ½ linguriță
  • amidon de porumb
    1 linguriță
  • ulei vegetal pentru uns
  • făină pentru pudrat suprafața de lucru
  • apă
    500 g

Schwierigkeitsgrad

aufwändig


Nährwerte pro 1 bucată

Eiweiß 3 g
Brennwert 240 kJ / 57 kcal
Fett 3 g
Ballaststoffe 0.2 g
Kohlenhydrate 4 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen