Geräte und Zubehör
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
2 portions
Zutaten
Smoked salmon and avocado salsa
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1 tbsp
-
smoked salmon80 g
-
fresh baby spinach leaves (optional)10
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice (approx. ½ lemon), to taste20 g
-
avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)½
Poached egg pots
-
water700 g
-
fresh baby spinach leaves stalks removed150 g
-
sea salt½ tsp
-
pouring (whipping) cream30 g
-
Parmesan cheese grated1 tbsp
-
eggs2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1333.5 mg
Eiweiß
23.4 g
Brennwert
1539.5 kJ /
366.6 kcal
Fett
28.3 g
Ballaststoffe
5.3 g
gesättigte Fettsäuren
8.1 g
Kohlenhydrate
2.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Favourites
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Seared steak and rocket salad
20 Min
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 Min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 Std. 45 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Crab briks
55 Min
Hearty Seafood Chowder
1 Std.
Carrot, pumpkin and ginger purée
20 Min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Hearty seafood chowder
1 Std.