Geräte und Zubehör
Koken van speltgraan
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
-
speltgraan (zie tips)200 - 400 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
-
water400 - 800 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
610 mg
Eiweiß
10.8 g
Brennwert
1028.3 kJ /
245.8 kcal
Fett
4.2 g
Ballaststoffe
6.2 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
37.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rijstkoker modus
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Haver horchata
Keine Bewertungen
Tiramisu met chocolade en chili
Keine Bewertungen
Tunesische Chorba
45 Min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 Min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Keine Bewertungen
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Keine Bewertungen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Vastensoep
30 Min
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Keine Bewertungen
Avocadosap met dadels
5 Min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.