Geräte und Zubehör
Pickled fruit
Zubereitung 20 Min
Gesamt 744 Std. 45 Min
900 g
Zutaten
-
white wine vinegar250 g
-
raw sugar to taste (see Tips)80 g
-
sweet wine100 g
-
sea salt½ tsp
-
allspice berries (see Tips and variations)5
-
ripe fresh fruit hard varieties (e.g. apples, pears, pineapple), peeled if required, cored and cut into slices (see Tips)500 g
-
spice mix (sweet or savoury) of choice, to flavour (see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 900 g
Natrium
999.4 mg
Eiweiß
2.9 g
Brennwert
2861.8 kJ /
684 kcal
Fett
1.3 g
Ballaststoffe
7.1 g
gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Kohlenhydrate
138.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Keine Bewertungen
Chilli oil
25 Min
Douhua (savoury bean curd)
10 Std. 25 Min
Sweet Cucumber Pickles
48 Std. 20 Min
Balinese Sous-Vide Duck Breast
Keine Bewertungen
Romesco Dip
10 Min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 Min
Custard
10 Min
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min
Chocolate miso eclairs
1 Std. 45 Min
No fail béchamel
15 Min
Homemade Custard
15 Min