Geräte und Zubehör
Driekoningentaart met pompoen
Zubereitung 45 Min
Gesamt 3 Std.
6 stuks
Zutaten
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
koud water125 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken (2 cm - 6 uur van tevoren bevroren)250 g
Vulling
-
rauwe amandelen100 g
-
water500 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)350 g
-
boter in stukken (2 cm)100 g
-
grof rietsuiker100 g
-
ei1
-
donkere rum1 el
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
8 g
Brennwert
2509 kJ /
606 kcal
Fett
44 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker smullen
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Keine Bewertungen
Zalm met waterkerskorst
Keine Bewertungen
Halloween pompoentaart
4 Std.
Kokosnoot en chocoladesorbet
Keine Bewertungen
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 Std. 35 Min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Keine Bewertungen
Bloemige Focaccia
Keine Bewertungen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Keine Bewertungen
Vijfzaden energierepen
1 Std. 45 Min
Amandelcake
50 Min
Zachte Appelcake
50 Min