Geräte und Zubehör
Driekoningentaart met pompoen
Zubereitung 45 Min
Gesamt 3 Std.
6 stuks
Zutaten
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
koud water125 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken (2 cm - 6 uur van tevoren bevroren)250 g
Vulling
-
rauwe amandelen100 g
-
water500 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)350 g
-
boter in stukken (2 cm)100 g
-
grof rietsuiker100 g
-
ei1
-
donkere rum1 el
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
8 g
Brennwert
2509 kJ /
606 kcal
Fett
44 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker smullen
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 Min
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Rijstschotel met appelen
Keine Bewertungen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Halloween pompoentaart
4 Std.
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Keine Bewertungen
Aardbeienijsjes
12 Std. 15 Min
Verse zomerse loempia’s
30 Min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Cheesecake (gebakken)
7 Std. 20 Min