Geräte und Zubehör
Arrabbiata sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
brown onion cut into halves1
-
fresh red chillies deseeded if preferred and cut into pieces1 - 2
-
olive oil30 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
fresh basil leaves only, roughly torn1 sprig
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
147.2 mg
Eiweiß
1.3 g
Brennwert
408.5 kJ /
97.3 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
4.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4 Std. 35 Min
Guacamole
10 Min
Peri peri spice mix
5 Min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 Std. 15 Min
Bombay aloo
40 Min
Corn chips with salsa roja
1 Std. 20 Min
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35 Min
Patatas bravas with chorizo
1 Std. 20 Min
Tomato pasta sauce
40 Min
Chilli chutney quesadillas
1 Std.
Cucumber and mint raita
30 Min
Risotto verde
45 Min