Tandoori chicken wraps

Tandoori chicken wraps

3.9 124 Bewertungen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions

Zutaten

  • water
    500 g
  • chicken tenderloins
    500 g
  • sea salt to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
  • fresh mint leaves only
    4 sprigs
  • natural yoghurt
    120 g
  • fresh coriander leaves only
    3 sprigs
  • tandoori paste
    20 g
  • tortillas
    4
  • fresh baby spinach leaves
    100 g
  • Lebanese cucumber (approx.100 g), cut into long thin strips
    1

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 382.9 mg
Eiweiß 32.5 g
Brennwert 1084 kJ / 258 kcal
Fett 6.7 g
Ballaststoffe 2.2 g
gesättigte Fettsäuren 2.2 g
Kohlenhydrate 15.6 g

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