Geräte und Zubehör
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
300 g
Zutaten
-
apă30 g
-
ciuperci proaspete întregi sau tăiate felii300 g
-
20 g ulei de măslineulei vegetal20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Natrium
8 mg
Eiweiß
3 g
Brennwert
334.7 kJ /
80 kcal
Fett
6.7 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Legume gătite la temperatură ridicată
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Sauté de sparanghel
15 Min
Cuburi rumenite de carne de pui
15 Min
Ciuperci murate
6 Std. 30 Min
Fasole verde rumenită ușor
25 Min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 Min
Amestec de legume prăjite (stir-fried)
30 Min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25 Min
Dovlecei sotați (200 g)
20 Min
Vinete sotate (400 g)
Keine Bewertungen
Fasole verde cu roșii și pătrunjel
55 Min
Sparanghel, orez cu parmezan și sos zabaglione cu lămâie
1 Std.
Cartofi și fasole verde cu pesto de pătrunjel
35 Min