Geräte und Zubehör
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
300 g
Zutaten
-
apă30 g
-
ciuperci proaspete întregi sau tăiate felii300 g
-
20 g ulei de măslineulei vegetal20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Natrium
8 mg
Eiweiß
3 g
Brennwert
334.7 kJ /
80 kcal
Fett
6.7 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Legume gătite la temperatură ridicată
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Sos de legume pentru paste
40 Min
Cuburi rumenite de carne de pui
15 Min
Știuleți de porumb gătiți la aburi
25 Min
Paste cu legume
45 Min
Fasole verde rumenită ușor
25 Min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 Min
Amestec de legume prăjite (stir-fried)
30 Min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25 Min
Dovlecei sotați (200 g)
20 Min
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (400 g)
20 Min
Vinete sotate (400 g)
Keine Bewertungen
Vinete sotate (200 g)
30 Min