Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 400 g ceapă roșie, tăiată sferturi sau felii (1 cm)
- 20 g ulei de măsline, plus pentru stropit
- ½ - 1 linguriță zahăr, după gust
- 225 g aluat pentru foitaj (1 foaie)
- 200 g brânză de capră, tăiată în 8 felii rotunde
- 4 fire cimbru proaspăt, doar frunzele
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 2011 kJ / 484 kcal
- Eiweiß
- 14 g
- Kohlenhydrate
- 28 g
- Fett
- 35 g
- gesättigte Fettsäuren
- 17 g
- Ballaststoffe
- 1.7 g
- Natrium
- 462 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Plăcintă cu ciuperci
1h 40 min
Sufle rapid de brânză
45 Min
Chutney de ceapă roșie caramelizată
24h
Friptură sous-vide cu sos cremos de lămâie
1h 30 min
Kebab Satay cu tofu; Curry Massaman cu orez Jasmine
Keine Bewertungen
Supă ungurească de ciuperci
30 min
Conopidă cu brânză și ouă fierte
Keine Bewertungen
Pachețele de primăvară cu pui
1h
Clătite cu spanac, jambon și ricotta
1h 45 min
Daïquiri
5min
Plăcințele cu fructe de pădure
1h 50 min
Tarte cu ceapă caramelizată și brânză de capră
1h