Tagliatelle with porcini mushrooms

Tagliatelle with porcini mushrooms

4.4 29 Bewertungen
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions

Zutaten

  • dried porcini mushrooms
    30 g
  • warm water for soaking
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    30 - 50 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    20 g
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil plus 1.5 tablespoons extra
    30 g
  • salt
    1 ¼ tsp
  • water
    1200 g
  • tagliatelle pasta
    300 g
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 467.8 kcal / 1964.6 kJ
Eiweiß 19 g
Fett 19.5 g
Kohlenhydrate 52.8 g
Ballaststoffe 3.2 g
gesättigte Fettsäuren 5.5 g
Natrium 903.2 mg

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