
Geräte und Zubehör
Chocolate Cake Pops
Vorbereitung 50 Min
Gesamt 4 Std. 50 Min
20 pieces
Zutaten
Chocolate Cake
-
dry-roasted peanuts3 ½ oz
-
pitted dates halved4 oz
-
large eggs2
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower1 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
buttermilk7 oz
-
all-purpose flour3 ½ oz
-
cocoa powder1 oz
-
baking soda1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
salt1 - 2 pinches
Cake Pops
-
freeze-dried raspberries1 tbsp
-
dry-roasted peanuts1 oz
-
crunchy peanut butter unsweetened3 ½ oz
-
dark chocolate in pieces (see Tip)14 oz
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower1 ½ oz
-
unsweetened shredded coconut (optional) raw or toasted, to coat
-
sugar sprinkles, colored (optional) to decorate
Nährwerte pro 1 piece
Brennwert
271.7 kcal /
1136.8 kJ
Eiweiß
5.8 g
Fett
19.2 g
Kohlenhydrate
21.5 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Natrium
126.8 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Bake Sale
11 Rezepte
USA
USA

Cookidoo Kids Corner - Chocolate
5 Rezepte
USA
USA