Geräte und Zubehör
Kinoa ve Meksika Fasulyeli Vegan Burger Köftesi
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 porsiyon
Zutaten
-
su1200 g
-
tuz1 ½ tk
-
beyaz kinoa100 g
-
keten tohumu, toz1 yk
-
su3 yk
-
badem45 g
-
yulaf ezmesi45 g
-
soğan30 g
-
sarımsak2 diş
-
konserve Meksika fasulyesi süzdürülmüş ve durulanmış230 - 250 g
-
domates salçasıbiber salçası25 g
-
zeytinyağı1 yk
-
baharat karışımı (kırmızı biber, karabiber, muskat tozu, kimyon, kişniş vs..)2 - 3 tk
-
sıvı yağ2 - 3 yk
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 porsiyon
Eiweiß
19 g
Brennwert
1338 kJ /
320 kcal
Fett
17 g
Kohlenhydrate
52 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan Tarifler
20 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Glütensiz, Elma ve Cevizli Ekmek
1 Std. 30 Min
Vegan Burger
45 Min
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25 Min
Maca Tozlu Çikolata
50 Min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min
Hawaii Burger
50 Min
Kremalı Viski Likörü
15 Min
Zeytinli Köfteli Spaghetti
40 Min
Patatesli Pastırmalı Omlet
45 Min
Baharatlı Karamel Soslu Minik Muzlar
Keine Bewertungen
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1 Std. 15 Min
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 Std. 15 Min