Mushroom and white wine cream sauce

Mushroom and white wine cream sauce

4.5 53 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
600 g

Zutaten

  • dried porcini mushrooms
    12 g
  • water
    230 g
  • fresh portobello mushrooms cut into pieces
    100 g
  • unsalted butter chilled and cut into pieces
    50 g
  • eschalots cut into halves
    60 g
  • dry white wine
    120 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • pouring (whipping) cream
    125 g
  • plain flour
    25 g
  • salt
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Nährwerte pro 600 g

Brennwert 945.5 kcal / 3971.3 kJ
Eiweiß 13 g
Fett 87.6 g
Kohlenhydrate 27 g
Ballaststoffe 3.9 g
gesättigte Fettsäuren 56.8 g
Natrium 1659 mg

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