Geräte und Zubehör
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
1 Total recipe
Zutaten
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
fresh bird's eye chilli deseeded if preferred (optional)1
-
garlic clove1
-
sesame oil20 g
-
light soy sauce30 g
-
Chinese black vinegar20 g
-
alcoholic ginger beer (see Tips)40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, to serve1
-
sesame seeds toasted, to serve1 - 2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Total recipe
Natrium
1651.4 mg
Eiweiß
7.3 g
Brennwert
1504.8 kJ /
358.3 kcal
Fett
32.6 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
4.6 g
Kohlenhydrate
13.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dinner for two
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 Min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min
Pineapple Infused Gin and Tonic
26 Std. 15 Min
Tandoori paste
5 Min
Garlic paste
20 Min
Zhoug
10 Min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Sherbet mimosas
10 Min
Herb and garlic dip
5 Min
Piri-piri sauce
10 Min
Cucumber and mint raita
30 Min
Honey, soy and mustard marinade
5 Min