Geräte und Zubehör
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
Chorizo meatballs
-
pork mince500 g
-
smoked paprika1 tbsp
-
salt2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
cayenne pepper (optional)¼ tsp
Potato stew
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
olive oil20 g
-
water400 g
-
tomato paste140 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
potato peeled and cut into cubes (2 cm - see Tips)300 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 portions
Natrium
7476.6 mg
Eiweiß
138.2 g
Brennwert
7629.7 kJ /
1816.6 kcal
Fett
78.6 g
Ballaststoffe
42.6 g
gesättigte Fettsäuren
24.3 g
Kohlenhydrate
114.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Beef ragu
1h 25min
Lamb sausage ragu
30min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
One pot pasta with chorizo
35min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Chicken pesto pasta
30min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Chicken and pesto risoni
35min
Apricot chicken risotto
30min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h