Geräte und Zubehör
Roasted Potato Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
8 portions
Zutaten
-
baby red potatoes quartered48 oz
-
vegetable oil2 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch¼ tsp
-
red onions4 oz
-
celery in pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves only5 sprigs
-
dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
plain yogurt5 oz
-
mayonnaise2 oz
-
1 oz pickle relish, sweetpickle relish, dill1 oz
-
apple cider vinegar½ oz
-
Dijon mustard1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
566 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
1059 kJ /
253 kcal
Fett
13 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
BBQ Time Savers
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 Std. 45 Min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 Min
Moroccan Chicken Bowl
45 Min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 Min
Lemon Caper Potato Salad
1 Std.
Mushroom and Spinach Strata
2 Std. 10 Min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 Min
Italian Wedding Soup
1 Std. 15 Min
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 Std.
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min