Geräte und Zubehör
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
Zubereitung 35 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
Citrus Mustard Dip
-
orange marmalade no peel100 g
-
mayonnaise125 g
-
creamed horseradish40 g
-
wholegrain mustard40 g
-
freshly squeezed lime juice10 g
Coconut-crusted Prawns
-
plain flour50 g
-
Cajun spice mix2 tsp
-
desiccated coconut50 g
-
cornflakes100 g
-
extra large king prawns, raw350 g
-
medium eggs beaten3
-
sunflower oilvegetable oil1200 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
349 mg
Eiweiß
20 g
Brennwert
2743 kJ /
661 kcal
Fett
51 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hawaiian Summer
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1 Std. 15 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 Min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 Std.
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 Min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 Min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min