Geräte und Zubehör
Gluten-free Artisan Bread
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
14 slices
Zutaten
-
almonds80 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
gluten free flour (see tip)400 g
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
sparkling mineral water300 g
-
large eggs 1 beaten for glazing3
-
sugar1 Tbsp
-
xanthan gum1 Tbsp
-
gluten-free baking powder1 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sesame seeds (optional) for sprinkling1 - 2 Tbsp
-
water hot100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
276 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
893 kJ /
214 kcal
Fett
10 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gluten-Free Focaccia Bread
1 Std.
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35 Min
Gluten Free Bread
1 Std. 40 Min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 Std. 10 Min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 Std. 45 Min
Gluten-free Mince Pies
1 Std. 30 Min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 Std. 40 Min
Gluten-free Chocolate Brownies
1 Std.
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 Std. 50 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.