Geräte und Zubehör
Beef and Beer Pie
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
4 portions
Zutaten
Beef and Beer Pie
-
corn starch½ oz
-
water1 oz
-
olive oil divided1 ½ oz
-
beef meat (stew cut) cubed (1 in.), divided21 oz
-
salt divided1 tsp
-
fresh ground pepper divided2 pinch
-
onion in pieces5 oz
-
leek sliced5 oz
-
brown ale11 ½ oz
-
fresh thyme leaves1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
½ meat stock cubemeat stock paste½ tsp
Pastry and Assembly
-
all-purpose flour5 oz
-
unsalted butter cold, cubed2 oz
-
large egg1
-
salt½ tsp
-
egg yolk lightly whisked, for glazing1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1131.8 mg
Eiweiß
40.3 g
Brennwert
2682.2 kJ /
641.1 kcal
Fett
32.3 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
12.7 g
Kohlenhydrate
42.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simple Ideas
179 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Stock Paste
45 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Chunky Beef Stew
2 godz. 10 min
Sweet and Sour Pork
35 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min