Geräte und Zubehör
Salted Caramel Ice Cream
Zubereitung 25 Min
Gesamt 14 Std.
8 portions
Zutaten
Salted Caramel Sauce
-
250 g light brown sugarsugar250 g
-
cream, min. 30% fat (whipping or double cream)200 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
vinegar50 g
Ice Cream
-
vanilla pod½
-
whole milk600 g
-
cream, min. 30% fat (whipping or double cream)200 g
-
sugar30 g
-
egg yolks from medium eggs6
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
7 g
Brennwert
2034 kJ /
486 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vanilla Ice Cream
12 Std.
Beetroot Gravadlax
48 Std. 20 Min
Champagne Grapefruit Sorbet
8 Std. 15 Min
Frozen Champagne Jellies
4 Std. 30 Min
Chocolate Ice Cream
31 Std.
Miso Fudge
2 Std.
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
3 Std. 30 Min
Chocolate Sauce
10 Min
Pizza Dough
1 Std.
Chocolate Ice Cream
12 Std.
Raspberry and Vanilla Éclairs
2 Std.
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 Std. 50 Min