Geräte und Zubehör
Gekruide kersenbrioche-krans
Zubereitung 45 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
10 sneetjes
Zutaten
Brioche
-
suiker40 g
-
volle melk330 g
-
verse gist verkruimeld of 3 tl droge gist30 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 tl
-
broodbloem650 g
-
ei1
Vulling
-
suiker130 g
-
gemalen nootmuskaat¾ tl
-
gemalen kardemom½ tl
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
kruidnagels3
-
broodbloem om te bestuiven
-
gedroogde veenbessen en extra als garnering100 g
-
kersen ontpit, , en extra als garnering250 g
-
amandelvlokken100 g
-
boter gesmolten, om te kleuren20 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
12 g
Brennwert
2169 kJ /
516 kcal
Fett
16 g
Ballaststoffe
5.7 g
Kohlenhydrate
79 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Burgers
Pas d’évaluation
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Pas d’évaluation
Zeevruchtenrijst
Pas d’évaluation
Duitse brunch
1h 15min
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13h 25min
Pikante Kip met Kokosrijst
Pas d’évaluation
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Pas d’évaluation
Noedelsoep
35min
Vegan pudding
15min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1h 45min