
Geräte und Zubehör
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
12 pieces
Zutaten
-
medium-hard cheese (e.g. Cheddar, Gruyère), cut in pieces (2 cm)60 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)100 g
-
hazelnuts, with skin70 g
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
milk180 g
-
medium eggs2
-
plain flour250 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper (optional)½ tsp
-
frozen green peas defrosted250 g
Nährwerte pro 1 piece
Brennwert
250.5 kcal /
1047.9 kJ
Eiweiß
7.2 g
Fett
15.3 g
Kohlenhydrate
21.8 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Natrium
356.4 mg