Geräte und Zubehör
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
2 portions
Zutaten
Five Spice Powder
-
Sichuan peppercorns2 tsp
-
dried fennel seeds2 tsp
-
star anise3
-
cinnamon sticks2
-
cloves6
Prawn Stir-fry
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
garlic clove1
-
long red chilli halved, deseeded, to taste½ - 1
-
lime finely grated zest and juice½
-
palm sugar to taste1 - 2 tsp
-
sesame oil4 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
raw prawns, peeled deveined (see tip)300 g
-
basmati rice120 g
-
water800 g
-
red pepper cut in strips (1 cm x 3 cm)¼
-
tenderstem broccoli cut in pieces (2 cm)3
-
mangetout cut in pieces (2 cm)4
-
fresh green beans trimmed, cut in pieces (2 cm)50 g
-
honey1 Tbsp
-
rice vinegar1 Tbsp
-
spring onion green part only, finely sliced, for serving1
-
fresh coriander leaf for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
39 g
Brennwert
2338 kJ /
557 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
6 g
Kohlenhydrate
66 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese Seafood
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Cottage pie
1 Std. 15 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Prawn Chow Mein
45 Min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 Std. 40 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 Min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 Min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 Min
Steamed Fish
30 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min