Geräte und Zubehör
Stuffed Parathas
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 pieces
Zutaten
Dough
-
water140 g
-
300 g bread flour, (made up of 150 g white and 150 g wholemeal bread flours)chapati flour300 g
-
ghee30 g
-
vegetable oil plus extra for greasing15 g
-
fine sea salt1 tsp
Potato Filling
-
fresh coriander leaves10 g
-
onions halved50 g
-
garlic clove1
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired, to taste1 - 2
-
ghee plus extra for frying20 g
-
cumin seeds¼ tsp
-
amchoor (mango powder)1 tsp
-
potatoes peeled, diced (1 cm)150 g
-
water80 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
6.2 g
Brennwert
1211 kJ /
289 kcal
Fett
11.5 g
Kohlenhydrate
40.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A Taste of India
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Kheer with Dark Chocolate Topping
2 Std. 50 Min
Tarka Dal
9 Std. 5 Min
Carrot halwa
1 Std. 5 Min
Rajma (kidney bean curry)
45 Min
Cauliflower Stuffed Parathas
45 Min
Puri
35 Min
Chapatis
1 Std. 30 Min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 Min
Chana Masala
45 Min
Dal Makhani
9 Std. 30 Min
Masala Chai
15 Min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 Min