Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
TM6 TM5

Tavuklu Kuzu Etli Bulgur

3.7 ( 6 Bewertungen )

Zutaten

  • 4 dal kişniş yaprağı
  • 4 dal maydanoz yaprağı
  • 200 g soğan ikiye bölünmüş
  • 400 g kemiksiz kuzu kol (bk. öneriler), kuşbaşı doğranmış (4 cm x 4 cm)
  • 3 tk tuz
  • ½ tk toz karabiber
  • 40 g zeytinyağı
  • 400 g havuç parçalara bölünmüş (yakl. 1.5 cm)
  • 250 g turp 6 veya 8 parçaya bölünmüş (büyüklüğüne bağlı)
  • 1 tk toz tarçın
  • 1 tk toz zencefil
  • 900 g su
  • 300 g derisiz tavuk göğsü fileto ince şeritler halinde kesilmiş (eni yakl. 2 cm)
  • 6 kasap sosisi (optional)
  • 400 g kabak dilimlenmiş (yakl. 1.5 cm)
  • 350 g köftelik bulgur
  • 70 g kuru üzüm
  • 350 g konserve nohut süzdürülmüş
  • 1 - 2 tk harissa ezmesi
    oder 1 - 2 tk acı biber ezmesi

Nährwerte
pro 1 porsiyon
Brennwert
900 kcal / 3753 kJ
Eiweiß
51 g
Fett
43 g
Kohlenhydrate
70 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte