
Geräte und Zubehör
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
8 portions
Zutaten
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
-
olive oil2 oz
-
shallots cut into pieces3 oz
-
garlic clove1
-
blood orange juice (from 1 orange)3 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
honey1 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Beet Salad
-
water20 oz
-
red beets sliced into half-moons (¼ in.)28 oz
-
blood orange sliced into rounds (¼ in.)1
-
thyme5 sprigs
-
beet greens washed, trimmed, cut into strips (½ in.), plus extra, uncut, to garnish10 oz
-
goat cheese crumbled¾ cup
-
hazelnuts toasted¾ cup
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
313 kcal /
1310 kJ
Eiweiß
10 g
Fett
21 g
Kohlenhydrate
23 g
Ballaststoffe
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Christmas Dinner
11 Rezepte
USA
USA