Florentine potato cakes

Florentine potato cakes

3.8 18 Bewertungen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions

Zutaten

  • sweet potato (approx. 300 g), cut into pieces (3 cm)
    1
  • potato (approx. 150 g), cut into pieces (3 cm)
    1
  • water
    400 g
  • eggs
    5
  • fresh baby spinach leaves
    400 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • plain flour
    2 tbsp
  • baking powder
    ½ tsp
  • olive oil for frying
    2 tbsp
  • unsalted butter
    2 tsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 1346.1 mg
Eiweiß 13.3 g
Brennwert 1256 kJ / 299.1 kcal
Fett 17 g
Ballaststoffe 7.3 g
gesättigte Fettsäuren 4.2 g
Kohlenhydrate 20 g

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