Geräte und Zubehör
Smoked Salmon Rolls
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
36 pieces
Zutaten
-
water plus extra for brushing1000 g
-
sushi rice rinsed well250 g
-
rice vinegar plus 2 Tbsp for brushing2 Tbsp
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
soy sauce3 Tbsp
-
wasabi paste1 Tbsp
-
toasted sesame seeds2 Tbsp
-
mascarpone cheese2 Tbsp
-
avocado cut in thin slices (3 mm)½
-
cucumber cut in matchsticks, deseeded¼
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
nori seaweed4 sheets
-
mascarpone cheese for sticking
-
smoked salmon cut in pieces to fit sushi rolls200 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
1.8 g
Brennwert
162 kJ /
38.9 kcal
Fett
2.3 g
Kohlenhydrate
2.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sushi
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Spinach and lemon cake
3 Std. 45 Min
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6 Std.
Sangria
10 Min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 Std.
Spicy Tuna Rolls
1 Std. 25 Min
Tuna and Olive Empanaditas
4 Std. 5 Min
Sangría
10 Min
Chickpea and Ham Balls
35 Min
Steamed Hazelnut Cheesecakes with Orange
1 Std. 30 Min
Seafood and Cream Cheese Rolls
1 Std. 20 Min
Prawn Tempura Rolls
2 Std. 40 Min
Calamares a la Americana
50 Min