Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 400 g wody
- 8 jajek
- 60 g cebuli, przekrojonej na pół
- 20 g oliwy z oliwek
- 250 g pieczarek, umytych, obranych, przekrojonych na pół lub pokrojonych w ćwiartki
- 15 g masła
- ¾ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 - 2 szczypty tymianku, suszonego
- Nährwerte
- pro 1 sztukę
- Brennwert
- 239.6 kJ / 57.3 kcal
- Eiweiß
- 3.6 g
- Kohlenhydrate
- 1.1 g
- Fett
- 4.3 g
- gesättigte Fettsäuren
- 1.4 g
- Ballaststoffe
- 0.2 g
- Natrium
- 110.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem
40min
Biała kiełbasa z konfiturą cebulową
1h 10min
Kawior z pieczarek
30min
Jajka faszerowane brokułami i kiełkami
55min
Śledzie w kożuchu
1h
Jajka faszerowane buraczkami
30min
Pieczarki zapiekane z kozim serem
50min
Ryba po grecku
45min
Jajka faszerowane ziołami
45min
Jajka faszerowane łososiem
45min
Jajka faszerowane awokado
40min
Rolada szpinakowa z łososiem
2h 50 min