Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
TM6 TM5

Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber

( Keine Bewertungen )

Zutaten

Oyster Emulsion

  • 400 g fresh oysters (weight including shells)
  • 110 g breadcrumbs
  • 50 g fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 600 g rapeseed oil
  • fine sea salt to taste
  • lemon juice to taste
  • ground black pepper to taste

Garnish

  • ½ cucumber peeled, deseeded
  • fine sea salt for sprinkling

Squid Crackers

  • 325 g long grain rice
  • 650 g fish stock hot
  • 5 g squid ink, liquid
  • lemon juice to taste
  • 5 g fish sauce
  • rapeseed oil for frying
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • borage leaves, small, cut in half lengthways, for garnish
  • vinegar powder for garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
528.2 kcal / 2210.1 kJ
Eiweiß
6.5 g
Fett
44.4 g
Kohlenhydrate
26.5 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
3.5 g
Natrium
279 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte