Geräte und Zubehör
Wholemeal bread with green olives and za'atar
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
20 slices
Zutaten
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
honey50 g
-
dried yeast3 tsp
-
wholemeal flour270 g
-
white flour plus extra for dusting250 g
-
eggs3
-
salt1 ½ tsp
-
za'atar plus extra for sprinkling3 tsp
-
green olives, pitted coarsley chopped (approx. 20 olives)60 g
-
water1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
3.1 g
Brennwert
481 kJ /
115 kcal
Fett
6.1 g
Kohlenhydrate
11.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Seedy Wholemeal Bread
1 Std. 35 Min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 Std. 45 Min
Soft date cake with walnuts
1 Std. 10 Min
Vegetable harrira soup
45 Min
Hummus
5 Min
Sonja's Bread
3 Std. 10 Min
Wholemeal Pitta
1 Std. 35 Min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1 Std.
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min
Rye and Walnut Bread
1 Std. 25 Min
Walnut Bread
2 Std. 45 Min