Geräte und Zubehör
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
amandelen, gepeld150 g
-
suiker60 g
-
ei1
-
oranjebloesemwater (zie tip)15 g
-
ongezouten boter gesmolten50 g
-
honing40 g
-
filodeeg2 vellen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
12 g
Brennwert
2050 kJ /
490 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
6 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Concord druivenparels met champagne
Keine Bewertungen
Baklava kaastaart
Keine Bewertungen
Driekoningentaart 100% chocolade
1 Std. 35 Min
Driekoningentaart met hazelnoten
Keine Bewertungen
Citroenkoekjes
Keine Bewertungen
Kerst stol
2 Std. 20 Min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 Std. 15 Min
Batbout met kaas
30 Min
Appel en citroen krans
50 Min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Volkoren hamburgerbroodjes
2 Std. 50 Min
Chocolade sneeuwballen
1 Std.