Geräte und Zubehör
Loempia’s
Zubereitung 30 Min
Gesamt 55 Min
8 stuks
Zutaten
-
witte kool grof gehakt200 g
-
wortelen in stukken100 g
-
varkenslapje in stukken200 g
-
teentjes knoflook3
-
sojasaus3 tl
-
verse bieslook gehakt5 takjes
-
peterselie5 takjes
-
paddenstoel (judasoor), gedroogd20 g
-
glasmie (Chinese vermicelli)20 g
-
water500 g
-
rijstpapier16 vellen
-
plantaardige olie om te frituren50 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
15.5 g
Brennwert
1286 kJ /
308 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
27.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Oosters koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Keine Bewertungen
Tzatziki
20 Min
Roomkaasspread met radijsjes
5 Min
Omelet met kip op Thaise wijze
50 Min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min
Yoghurt en muntdressing
15 Min
350 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Lolly's
40 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Keftedes (gehaktballen)
2 Std. 30 Min
Rundsburgers met kaasvulling
40 Min