Geräte und Zubehör
Almond briouats with honey and sesame seeds
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 2 Std.
40 pieces
Zutaten
Almond paste filling
-
blanched almond250 g
-
sugar80 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
salt1 pinch
-
butter, unsalted softened30 g
-
orange flower water1 tbsp
Folding and frying briouats
-
filo pastry cut in strips (36 cm x 6 cm)250 g
-
unsalted butter melted50 g
-
egg yolk lightly whisked1
-
vegetable oil for frying
-
honey300 g
-
orange flower water½ tbsp
-
sesame seeds, toasted2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 pieces
Eiweiß
2 g
Brennwert
494 kJ /
118 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Moroccan Street Food
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 min.
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2h 10 min.
Argentinian Alfajores
1h 10 min.
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30 min.
Arabian ice cream
10h 25 min.
Cheese sambousek
1h 45 min.
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Natillas
1h
Dill and feta flatbread
1h 20 min.
Four Cheese Pizza
2h 35 min.
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 min.
Crème Pâtissière
15 min.