Geräte und Zubehör
Gevulde veggieslakken
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
10 stuks
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
wortelen geschild2
-
water500 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd100 g
-
gekookte ham4 sneetjes
-
verse rozemarijn blaadjes20
-
kidneybonen, uit blik10
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
5 g
Brennwert
243 kJ /
58 kcal
Fett
3.2 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
2.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kinderen in de keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 Min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Keine Bewertungen
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Keine Bewertungen
Aardappelpuree en merguez
Keine Bewertungen
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3 Std. 35 Min
Penne met tonijn
35 Min
Aardappelmuizen
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoenborst
Keine Bewertungen
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Aardappel pannenkoeken
45 Min